Despre Noi

Coordonatele vacanței de vis

Hotel Dunărea

Suntem un hotel cu renume pe litoralul românesc, care a reușit să își păstreze clienții de-a lungul timpului. Din dorința de a fi mereu ospitalieri am investit în modernizarea hotelului, ne-am îmbunătățit condițiile de cazare astfel ca turiștii care ne trec pragul să se simtă ca acasă.

Hotelul funcționează într-o clădire modulară, pe 5 nivele cu 2 lifturi, ce a fost complet renovată în anii 2020-2021. Se află la 50 m de plajă și la 100 m de lacul Siutghiol. Lângă hotel sunt cele două parcuri acvatice de distracții: Aqua Magic și JT Water Park.

Facilitățile hotelului

Locația noastră

Situat într-o clădire colorată cu un design modular, acest hotel nepretențios se află la 6 minute de mers pe jos de parcul acvatic Aqua Magic și la 2 km de Relax Beach Mamaia.

Camerele practice, cu mobilier modern și luminos, dispun de televizoare cu ecran plat și zone de relaxare. Apartamentele oferă în plus balcoane și camere de zi cu canapele.

Facilitățile includ parcarea și un bar/lounge cu terasă în hol.

Cum să ajungeți la noi

Aterizați pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, aflat la 27 de km distanță față de hotelul nostru.

Puteți opta pentru a ajunge cu trenul ce va opri la gara din Constanța, una dintre cele mai importante gări din România și în mod cert, cea mai importantă de pe litoralul românesc. Distanța de la gară la porțile hotelului este de 7 km.

Toate drumurile duc la mare! Fie că ai parcurs un drum lung sau nu, bucuria vederii mării este unică.

Testimonial

Acceptăm vouchere de vacanță